Bemutatkozás

Ezermester

Iványi Norbert vagyok, a BUDAIEZERMESTER .HU megálmodója.

A szerelési szenvedélyem gyerkőckoromban kezdődött… A játékos kísérletek,  a családi barkácsolás, a mérnök nagyszülőkből álló háttér, a változatos magyarországi és dániai munkák, a műszaki tanulmányok megtették a hatásukat.

Magabiztos, komoly gyakorlati tudással rendelkező mérnök lettem. A mai napig az ezermester munka nyújtotta változatosság, gyakori sikerélmény és folyamatos fejlődési lehetőség hajt a mindennapokban.

Eddigi végzettségeim  2012: Mérnöki diploma 2013: Team leader (DK) , 2008: Ipari alpinista 2007: Hangmester.  Mégis inkább ezermesternek mondanak.

Érdeklődve követem a szerelési technológiák fejlődését, de nem felejtem el a régi idők praktikáit sem.

Igyekszem minden helyzetben a legjobb tudásom szerint, körültekintően feltérképezni a problémát, az igényekhez leginkább passzoló megoldásokat felvetni, majd megoldani a problémát a megrendelővel előre ismertetett módon.

A legkisebb munkát akár csak a legnagyobbat legapróbb részletekre odafigyelve, mérnöki precizitással, fiatalos lendülettel végzem.

Egyedül már kevés voltam a rengeteg megkeresés teljesítésére, így megkerestem pár hasonló beállítottságú mestert, hogy dolgozzon velem. Így összeállt a csapat.

Célunk, hogy az általunk végzett munkák magukért beszéljenek, mindegyik referencia értékű legyen, hogy megrendelőink nyugodt szívvel ajánljanak minket másoknak is. Vissza szeretnénk építeni ügyfeleimnkben a más szerelők által lerombolt bizalmat.

Minden munkáról számlát adunk!

Káros szenvedélyünk nincs.

Munkáink során a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektetünk!

Születésem óta budai vagyok, XII. kerületben lakom, ismerem a budai igényeket, és elvárásokat.

Felsőkategóriás szerszámaink biztosítják a precíz, gyors, szakszerű munkavégzést.

Kollegáim és partnereim kiváló, motivált szakemberek. Egymást támogatva oldjuk meg a komolyabb kihívásokat.

 

DUNS számmal rendelkezünk a leinformálhatóság és a  gyorsabb szerződéskötés céljából. (cégek esetén)

Szakszerű segítség, nem egy órás férj, férj egy óràra.

10 hozzászólás so far:

 1. Dóbéné Cserjés Edit szerint:

  Többször jártak nálam, mindig a megbeszélt időben érkezve. Szolgálatkészen, a kéréseimnek megfelelően, igényesen és profi módon, ráadásul korrekt áron végezték el a sokféle apró munkát.
  Tapasztalatból tudom, hogy nagyon nehéz ilyen mestereket találni. Mindenkinek szívből tudom ajánlani ezt a vállalkozást!

 2. Martin Zsuzsanna szerint:

  Nagyon köszönöm a gyors precíz korrekt segítséget. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Önöket. Viszont azt kérem, hogy maradjanak ilyen korrektek a későbbiekben is. Sok hálás és elégedett ügyfeleket és minden jót kívánok Önöknek.

 3. nagyék szerint:

  Mindig számithatunk a csapatra. Korrekt vezetöjúk van. Hálásak is vagyunk. Isten áldását kivánjuk továbbra is:)

 4. Osváth Piroska szerint:

  Én is csak a legjobbakat tudom mondani Norbiról: gyors, pontos, ügyes, kreatív, és örömét leli abban, amit csinál; ez az öröm – a jól végzett munka öröme – pedig áthatja az egész tevékenységét.

  Ami nekem egy reménytelennek tűnő eset, az neki kihívás, amit magabiztosan és vidáman teljesít. A profizmus mellett ez a hozzáállás is ritkaság.

 5. Halász Ágnes szerint:

  Valóban fiatalos lendülettel és alaposan, jól dolgozik. Nem utolsó erénye a kedvesség.
  Csak ajánlani tudom.

 6. Vanda szerint:

  Kedves,segìtőkész és nagyon korrekt…
  Csak ajànlani tudom 🙂

 7. Kálmán szerint:

  Ha valaki kisebb-nagyobb javítani-, vagy szerelnivaló munkához keres szakembert, akkor feltétlen ajánlom a „budai ezermestert”, Iványi Norbertet és csapatát: szakszerűek, gyorsak, szolgálatkészek és megfizethető áron dolgoznak. Ha ezek után bármikor szükségem lesz ezermester munkavégzésre, akkor nem kérdés, hogy kit fogok erre felkérni.

 8. K.Mónika szerint:

  Ő lesz az, akinek a tel.számát titkolni fogom: nehogy túl sokan “rákapjanak”, mert igazi unikum a piacon! Olyan mester, aki tul.képp nincs is: gyorsan jön, a legkisebb apró munkát is elvállalja, korrekt áron!

 9. Posgay Eszter szerint:

  Nálunk Norbert 2012-ben végzett rendhagyó helyzetben vízszigetelést. Elképesztő ügyességgel oldotta meg a feladatot, a szigetelés azóta is tökéletesen működik.
  Ugyancsak ő készítette a házunk körüli betonjárda javítását, a járda azóta is hibátlan.
  Kedves, ügyes, kreatív, becsületes. Bárkinek ajánljuk!

 10. Dr. Remek Évi szerint:

  Először járt nálam Norbert.
  Mielőtt a Budai Ezermestert választottam volna, sok címet megnéztem,de miután a honlapon a bemutatkozás szokatlanul őszinte, tényszerű és főleg nem szokványos volt, ezt választottam.
  Remek választás volt!
  Pontosan, a megbeszéltek szerint érkező Norbert, a munkához való absz.profi, uygnakkor elegánsan könnyed hozzáállás- s végül kiváló végeredmény.
  Bizalmat szavaztam, s azt kaptam, amit elgondoltam – tökéletes munkát, absz.korrekt áron, sőt!
  Megnyugtató, hogy van még ilyen cég: fiatal, lendületes és szakszerű. És különösen jó filozófiával működnek.
  Köszönöm szépen a munkát, csak ajánlani tudom a céget mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..