Budai Ezermester Online időpontfoglaló – Válasszon időpontot gyorsan, kényelmesen!

Online időpontfoglalónk segít, hogy a nap 24 órájában gyorsan és könnyedén felvegye velünk a kapcsolatot és a munka elvégzéséhez az Ön számára optimális időpontot tudja kiválasztani.

A rendkívül besűrűsödött naptárunkra való tekintettel, foglalás előtt kérjük telefonáljon!

 

Új ügyfeleink számára hasznos információk a foglalóhoz:
(Egy foglalás elküldése általában nem vesz igénybe többet 2 percnél)

  • A foglaló megnyitásakor felugró ablakban megjelennek a különböző időszakokra vonatkozó áraink és a foglalási feltételeink röviden.
  • A foglalás időtartam alapján történik (pl.: Vegyes javítás 15 perc, vegyes javítás 1 óra, stb  )(Felmérés időpont kivételével, az “Felmérés” néven foglalható
    Amennyiben nem tudja megsaccolni, hogy kb mennyi időre lesz szükségünk a munka elvégzéséhez, hívjon bátran telefonon, vagy érdeklődjön e-mailben.
    Az időtartam kiválasztása után tovább léphet az időpont kiválasztásához.
  • A rendszer automatikusan az első szabad időpontot kínálja fel, de ezt Ön módosíthatja egy másik szabadon lévő időpontra. Ez után tovább léphet a a kitöltendő mezőkhöz.
  • Következő lépésben kérjük, töltsön ki minden mezőt! (Név, cím, stb) FONTOS! A “Megjegyzés (opcionalis)” mezőben kérjük, röviden sorolja fel, milyen feladatok várnak ránk Önnél. Itt MAXIMUM 500 karakternyi szöveget tud beírni. amennyiben ennél hosszabb a leírás, kérjük, azt e-mailben tegye, ott fényképmellékletet is küldhet.
  • Utolsó lépésként elküldheti a foglalást. Sikeres foglalás esetén a megadott e-mail címre perceken belül visszaigazolást küldünk.

A foglalóban megadott adataikat a Setmore.com üzemeltetője rögzíti, tárolja, számunkra hozzáférést biztosít. Adatvédelmi kérdésekben velük tudnak értekezni.

 

!A rendkívül besűrűsödött naptárunkra való tekintettel, foglalás előtt kérjük telefonáljon!

(((Továbblépés az Online időpontfoglalóra ide kattintva. )))

 

 

 

 

 

 

 

 

Szakszerű segítség, nem egy órás férj, férj egy óràra.