Budai Ezermester Online időpontfoglaló – Válasszon időpontot gyorsan, kényelmesen!

Online időpontfoglalónk segít, hogy a nap 24 órájában gyorsan és könnyedén felvegye velünk a kapcsolatot és a munka elvégzéséhez az Ön számára optimális időpontot tudja kiválasztani.

A rendkívül besűrűsödött naptárunkra való tekintettel, foglalás előtt kérjük telefonáljon!

 

Új ügyfeleink számára hasznos információk a foglalóhoz:
(Egy foglalás elküldése általában nem vesz igénybe többet 2 percnél)

  • A foglaló megnyitásakor felugró ablakban megjelennek a különböző időszakokra vonatkozó áraink és a foglalási feltételeink röviden.
  • A foglalás időtartam alapján történik (pl.: Vegyes javítás 15 perc, vegyes javítás 1 óra, stb  )(Felmérés időpont kivételével, az “Felmérés” néven foglalható
    Amennyiben nem tudja megsaccolni, hogy kb mennyi időre lesz szükségünk a munka elvégzéséhez, hívjon bátran telefonon, vagy érdeklődjön e-mailben.
    Az időtartam kiválasztása után tovább léphet az időpont kiválasztásához.
  • A rendszer automatikusan az első szabad időpontot kínálja fel, de ezt Ön módosíthatja egy másik szabadon lévő időpontra. Ez után tovább léphet a a kitöltendő mezőkhöz.
  • Következő lépésben kérjük, töltsön ki minden mezőt! (Név, cím, stb) FONTOS! A “Megjegyzés (opcionalis)” mezőben kérjük, röviden sorolja fel, milyen feladatok várnak ránk Önnél. Itt MAXIMUM 500 karakternyi szöveget tud beírni. amennyiben ennél hosszabb a leírás, kérjük, azt e-mailben tegye, ott fényképmellékletet is küldhet.
  • Utolsó lépésként elküldheti a foglalást. Sikeres foglalás esetén a megadott e-mail címre perceken belül visszaigazolást küldünk.

A foglalóban megadott adataikat a Setmore.com üzemeltetője rögzíti, tárolja, számunkra hozzáférést biztosít. Adatvédelmi kérdésekben velük tudnak értekezni.

 

(((Továbblépés az Online időpontfoglalóra ide kattintva. )))

 

 

 

 

 

 

 

 

Szakszerű segítség, nem egy órás férj, férj egy óràra.