Ezermester Budán – Referenciák

Projektünk volt, vagy karbantartunk többek közt az alábbi intézményekben is:

Liliom Bábakonzultációs Rendelő — Gólyafészek Rendelő — Déli Hair Stúdió — Arcon Zrt -Ingatlan.com — C’est La Vie Café Páty — Etyeki Kúria — Cseperedő óvoda — Kertépítők — Aurora Antique — Laborc Ált. Isk — Neo Interactive — Heineken Hungária — …

KÉPES referenciáinkat a Blog menüpont alatt osztjuk meg! Érdemes megnézni!

Vélemények és értékelések rólunk:

Munka átadása után minden esetben megrendelői elégedettséget mérünk. A következő visszajelzések érkeztek:

15 hozzászólás so far:

 1. Levendel Júlia szerint:

  Nem csupán kiváló munkát tapasztaltunk – többször is, de azonnali segítséget kaptunk különböző szakember ajánlásával.
  A Budai ezermester minden elismerést megérdemel – szolgáltatásuk korszerű és profi.

 2. A Budai ezermestert mindenkinek ajánlani tudjuk. Pontos, megbízható, profi munkát végez. Sok kreatív ötlettel segít, szolgáltatásuk sokrétű.

 3. Gerzanics Annamária szerint:

  Az a tapasztalatom, hogy azokra az apróbb munkákra a legnehezebb mestert találni, amelyek azért már elég speciálisak, eszközigényesek, vagy nehezek ahhoz, hogy magunk is elvégezzük. Ha hagyjuk javítatlanul, a sok apró hibától hamar lelakottá válik a lakásunk. A „Budai Ezermester” ezt a rést találta meg a piacon. Hasznos tanácsként javasolja, hogy bátran írjuk össze az apróbb hibákat, és ők majd csoportosítják, hogy mit lehet egy füst alatt elintézni. És valóban: bátran rábízhatjuk magunkat a csapatra. Rövid telefonos munkamegbeszélés és időigény felmérés után az online időpont-foglaló rendszerben magunk választhatunk időpontot. A rendszer azonnal visszajelez, és ha időpont módosítás válik szükségessé az is itt dokumentálható és követhető. Jönnek időben, (ha akadna ilyen) a kompetenciájukat meghaladó feladatra azonnal ajánlanak más mestert, és elfogadás esetén felveszik vele a kapcsolatot.
  Az pedig külön öröm, hogy intelligens, kreatív fiatalok dolgoznak a lakásomban, akiknek munka- és tárgykultúrájáról, valamint az élet egyéb területeihez való viszonyulásáról sokat elárul még a honlap „Blog” menüpontja is!
  Ajánlom őket szeretettel, és kívánom, hogy a számukra is sokáig örömöt okozzon a munka amit elvégeznek!
  Gerzanics Annamária

 4. Berzsenyi Krisztina szerint:

  Igazi hiányt pótolnak. Szívvel végzett , pontos, gyors, szakszerű munka, reális áron. Igazi felüdülés, amikor hónapok óta ez lóg, az szakadt le, fel kéne tenni, ki kéne fúrni,…után egyszer csak minden rendben a helyére kerül Norbi arany keze által 🙂 Kreatívak és vidámak. Valódi segítség!
  Szeretettel ajánlom!

 5. Gueth Judit szerint:

  Hálás köszönetem {“Gabona mester” által elfuserált -engem pedig csúnyán átverő- hibáját fel nem vállaló alak}
  a szakszerű, példamutató csaptelep szerelési, javítási korrekt munkáért IVÁNYI NORBERTnek. Sok hasonló EMBERre lenne szükség.
  Tisztelettel: Gueth Judit

 6. Farkas Piroska szerint:

  Mi a véleményem? Egy nagy kő esett le a szívemről, amikor láttam a profi, szép, magabiztos és gyönyörű munkát. Az első percben tudtam, hogy rájuk bízhatom magam. A telefonban nem húzták a szájukat, hogy “kis munka és nem éri meg nekik kijönni”.
  Kijöttek, megcsinálták – emberi áron – és hálás szívvel gondolok rájuk, valahányszor a konyhapultra és a mosogatóra nézek (ez naponta többször is előfordul). Azóta a létező ismerőseim már mind megkapták a nevüket és telefonszámukat. Köszönöm-.

 7. Bősze Lívia szerint:

  Lett egy csodaszép konyhabútorom! Ez már önmagában is öröm hát még az, hogy az árajánlat elfogadása után 2,5 héttel ott álltam az új konyhámban. ! 3 nap alatt meg voltak mindennel bontás, festés, burkolás, építés.

  Jó szívvel ajánlom őket mindenkinek:!Megbízhatóak,lelkesek, mindent meg lehet velük beszélni, nyitottak rá, hogy segítsenek és szép munkát végeznek.

 8. Nagy Edit Andrea szerint:

  Nagyon szépen köszönöm az igényes, korrekt és pontos munkát! Nagyon örültem, amikor Rájuk találtam, de annak még jobban, hogy a kéréseimnek megfelelő munkákat szakszerűen elvégezték, … azóta is minden működik! Ezt így kell csinálni! Biztos, hogy az elkövetkező időszakban csak Őket kérem, ha a lakásban bármi jellegű javítás adódik. Szeretettel ajánlom Mindenkinek és még egyszer: köszönöm!

 9. Pásztor Dénes szerint:

  Igen sokáig kerestem szakembert a munka elvégzéséhez. Asztalos és vízszerelési munkát senki sem vállalt egyszerre. Az interneten leltem a “Budai Ezermesterre”. Korrekt , megbízható, pontos , precíz munkát végeztek el igen gyorsan. Csak dicsérni tudom a szolgáltatást, és bátran ajánlani mindenkinek.
  Nagyon nagy segítséget kaptam Tőlük. Gratulálok a Csapatnak!! És köszönöm.

 10. Dr Salamon Lászlóné szerint:

  Nem is gondoltam, hogy még létezik ilyen szolgáltató. Az interneten találtam a cégre empatikus hozzáállást tapasztaltam rögtön. Bár sok munkájuk volt még aznap eljöttek, hogy visszakapja lányom a melegvizet. Nagyon kis munkát kellett végezni mégis preciz szép munkát kaptam 2 szimpatikus fiatalembertől. Mindenkinek csak ajánlani tudom, gratulálok Iványi Norbertnek! Nem szabad elfelejteni hogy a kis munka hozza a nagyot máskor is őket keresem és ismerősöknek is ajánlom. Hálás köszönet!

 11. Liliane szerint:

  I highly recommend the services provided by budaiezermester.hu. Being able to communicate in English to all the people involved is a great relief and help. Booking an appointment took an initial email detailing the work to be done followed by a phone call from Norbert who provided a time and date that was convenient. Then Marci and Eric came to the house on two separate occasions and did a fantastic job. They ensured the job was being done to my liking by asking questions. They were efficient and polite all the way. I am already talking to Norbert about another appointment to get a few more things done around the house. Can’t thank them enough! Brilliant, brilliant, brilliant!

 12. Vitai Katalin szerint:

  A két szenzációs , segítókész fiatalember 1 és fél óra alatt felrakott 2 konyhaszekrényt, 1 szagelszívót ,4 karnist , felfúrtak 1 polcot ,1 sínt a csempére ,1 porszívócső tartót és megoldották az elveszett kulcsos postaládámat is. S bár olyan gyorsan dolgoztak,hogy alig bírtam őket követni,volt még idejük tanácsot adni számos dologban. Ja, és megterveztek nekem hirtelen egy előszobaszekrényt . Mindenben a kívánságaimat lesték, viccből megemlítettem,hogy egy elefántot is szeretnék a szekrényre ,azt mondták,megcsinálják. Hiszek nekik,de nem kérem mégse :)) Elérhetőségüket, keretbe foglalva, kitettem a falra. Bearanyozták a napomat ,és széppé tették a lakásomat. Köszönöm!

 13. Boda Éva szerint:

  Csatlakozom az előttem szólókhoz, megerősítve mindazt a jót és szépet, amit írtak.
  Készségesek, gyorsak, kreatívak. 🙂
  Öröm, hogy megismerhettem Norbertet és munkatársát!

 14. M. Teréz szerint:

  Köszönjük a munkát! Korrektek, precízek, költséghatékonyak! M. Teréz, Bp, kollégiumból

 15. Hungária körút szerint:

  Hiánypótló vállalkozás, gratula a kitalálójának. Korrekt, pontos munkavégzés. Ezer köszönet.
  Ajánlom mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..